Vi tilbyder

Vi har det du har behov for…

I BusinessPark Struer finder du kontorlokaler med alle nødvendige faciliteter – og mere til. Du har mulighed for at leje dig ind i et af Danmarks innovations- og iværksættermiljøer, hvor vi huser alsidige udviklingsvirksomheder inden for blandt andet IT, energi, mobilteknologi, marketing, jura og mange, mange andre. Om du er på udkig efter at leje et kontor på 10-100 m2 eller blot et skrivebord, så kan du finde det her.

 

 

Udlejning af alt fra kontorlokaler – til skriveborde i fællesmiljø – til mindre lagerrum

Kontorindretning med fleksibilitet – helt som du ønsker det. Mangler du et enkeltmandskontor i et kontorfællesskab eller et større domicil, finder du den rette løsning her. Vi har specielle tilbud til iværksættere, der kan få en yderst fordelagtig pris for de første måneder, ved at leje et skrivebord i et kontorfællesskab. Derudover tilbyder vi erhvervslejemål med mindre lagerplads i form af pallereoler og netbure.

 

 

 

Fleksibilitet og iværksætterfordele i Inkubatormiljø

Businesspark Struer i Midt- og Vestjylland udlejer lokaler med fleksible vilkår for den individuelle lejer. Det er netop grundet de mange iværksætterfordele og den fleksible lejerordning, at kontorfællesskabet er blevet så populært. Fordelen ved at leje et skrivebord, som i de første mdr. er gratis for dig som iværksætter, eller et kontorlokale i en iværksætterpark er, at du altid har hjælpsomme og erfarne mennesker omkring dig, og dine begyndervanskeligheder og spørgsmål kan som oftest afhjælpes og besvares, uden videre omkostninger for dig som iværksætter.

 

 

Etablerede virksomheder

Businesspark Struer lejer ikke kun lokaler ud til iværksættere. Flere af de nuværende lejere har lejet kontorlokaler fra deres iværksætterstart, og nogle af virksomhederne er nu faste lejere i erhvervsafdelingen, ligesom flere har ekspanderet, og er flyttet til større faciliteter i industriområdet nær BusinessParken. De har stadig mulighed for at benytte kantinefaciliteterne.

 

 

 


Faciliteter og fordele

Vi tilbyder et imødekommende og fleksibelt miljø – hvor intet mangler. Vi har fordele som gratis p-pladser, 100Mb gratis it-netværk, mødelokaler uden booking, kantine (morgenmads- og frokostordning), bygningsvedligeholdelse, teknisk assistance og meget mere. Med de moderne kontorfaciliteter, garanterer vi en professionel og velfungerende dagligdag – både for nystartede og erfarne virksomheder, også når der er behov for flere eller færre kvadratmeter. Vi udlejer kontorer og lagerlokaler til ambitiøse erhvervsdrivende, og vi sørger for de mest optimale rammer for iværksættere.

 

 

Faciliteter for Webshop opstarters

Bevar freden og idyllen i det private hjem, og undgå stabler af webshop varer i gange, køkkener og stuer. Businesspark Struer tilbyder helt nye faciliteter for iværksættere, der ønsker at opstarte en webshop. En super internet fiberforbindelse, kombineret med sikrede lagerfaciliteter og pakkeborde lige ved en forsendelsesrampe, med daglig service fra Post Danmark og GLS m.fl. Så bliver det ikke meget nemmere for den driftige iværksætter, der ønsker at at drive webshop!

Kontakt os for at høre mere om vores inkubator- og vækstmiljø, og om de udlejningsmuligheder, vi kan tilbyde netop dig og din virksomhed.

Se priser og detaljerede beskrivelser her

 

Businessparken ligger kun ca. 10 km fra Holstebro og 20 km fra Lemvig – i hjertet af Midt- og Vestjylland  – og tæt på Limfjorden.

Scroll back