DU KAN KONCENTRERE DIG 100%
OM AT DRIVE DIN VIRKSOMHED,

- VI TAGER OS AF ALT DET ANDET

BusinessPark Struer er et erhvervsfællesskab for pt. 54 virksomheder, samlet under samme tag i et 7000 m2 domicil, beliggende i Struer.

Vores fornemmeste opgave er at gøre alt hvad vi kan, for at netop du og din virksomhed skal føle sig godt tilpas. I BusinessParken har vi alle de faciliteter der skal til, for at du kan koncentrere dig om din virksomhed. Resten klarer vi…

BusinessParken er også et unikt netværk, hvor du kan samarbejde med andre virksomheder, få rådgivning, coaching og sparring, samt adgang til en masse faciliteter. VI har kun en eneste interesse, og det er at det går dig og din virksomhed godt.

Statistikken er ikke til at tage fejl af, når det gælder antallet af virksomheder i BusinessPark Struer, som overlever mere end fem års drift. Udviklingsparken i Struer tilbyder målrettet coaching og servicering af alle nystartede virksomheder. Vi tilskriver den massive indsats, at så stor en procentuel andel af virksomhederne klarer sig langt bedre end landsgennemsnittet.

Vi vil rigtig gerne vise dig vores BusinessPark, og du skal være mere end velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder i BusinessParken.

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din virksomhed.

Kontakt BusinessPark Struer for en snak om mulighederne på tlf. 9684 0000 eller send en mail på: info@businessparkstruer.dk


FACTS:

DET SIGER VORES LEJERE:

Læs vores brochure her: