NYT PROJEKTHUS

Nyt “projekthus” opstillet i Konferencesalen bygning 1

Nu har virksomhederne i BPS mulighed for at låne og bruge et kreativt projektrum, “Beelab” eller “Kuben” er skabt som et hexagon formet rum, i daglig tale kaldet Kuben eller BeeLab. Beelab er skabt over et koncept udviklet i MBIT LAB ved Aarhus Universitet – BTECH og er relateret til værktøjet ”The Business Model Cube” udviklet af Professor Peter Lindgren og hans forskningsteam MBIT fra Aarhus Universitet. Beelab er udviklet til at fungere, som et “forretningsmodels-innovationsrum” eller “forretningsmodels-laboratorium”.

I Beelab eller Kuben findes en række værktøjer, der kan bruges til at få overblik over en virksomheds forretningsmodeller – både “As-Is” og “To-Be” forretningsmodeller.

Kuben er indrettet med baggrund I evidence baseret forskning – med målet – at optimere forretningsmodels innovations miljøet med henblik på at skabe bedre, effektive forretningsmodeller og forretningsmodelsprocesser.

15 studerende er fra AU-Herning arbejder i et Business Challenge forløb, Technological Business Model Innovation/TBMI, og de vil være de første til at bruge BeeLab i perioden tirsdag  d. 10/4 til og med torsdag 12/4.

Kontakt Helle, Søren eller Leif for mere information.

Del denne nyhed