NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Den 1. april tiltræder Søren Johansen som ny administrerende direktør i BusinessPark Struer i en fuldtidsstilling. Målet er at styrke indsatsen for spirende virksomheder i kommunen og gøre flere af deres ideer markedsparate.

BusinessPark Struer på Fælledvej har over en årrække udviklet et stærkt inkubationsmiljø for nyopstartede virksomheder og været hjemsted for lidt større virksomheder. Iværksættere tilbydes gratis coaching i Businessparken, hvor de også bliver en del af et attraktivt netværk, hvor man hjælper hinanden og trækker på hinandens erfaringer. Efterspørgslen har i en periode gjort det næsten umuligt at få et kontor i parken, hvor der kun var enkeltmandsskriveborde ledige.

BusinessPark Struers gode resultater og erfaringer skal der nu bygges videre på, hvor en gruppe virksomheder er vokset ud af parken. Det giver plads til et nyt kuld iværksættere med den gode idé og viljen til at føre den ud i livet. Derfor har parkens bestyrelse besluttet at fokusere ledelseskræfterne lokalt og ansætte en administrerende direktør, der kun skal være i BusinessPark Struer.
Fra den 1. april bliver det Søren Johansen, der er lokalkendt fra Intersport Struer, webshoppen crazysport.dk og ikke mindst sit tidligere formandskab i Struer Handel, der skal drive BusinessPark Struer fremad.

Fra den 1. april bliver det Søren Johansen, der er lokalkendt fra Intersport Struer, webshoppen crazysport.dk og ikke mindst sit engagement i handelslivet, der skal drive BusinessPark Struer fremad.

Del denne nyhed