GRATIS KONTORPLADS - 6 MDR.

Vi vil finde og udvikle Struers kommende iværksætter- og start up-talenter.

Vi sørger for alt, så du kan koncentrere dig om din virksomhed eller idé.

Vi tror på at BusinessPark Struer er det rigtige sted for dig! Derfor dette helt unikke tilbud.

Arbejdsplads m. adgang 24-7:  Du kan arbejde her hvornår du vil på døgnet alle ugens dage

Inventar: Du får dit eget skrivebord, kontorstol, reol, internet og eget adgangskort til huset.

Økonomisk rådgivning: I samarbejde med Hvidbjerg Bank, tilbyder vi økonomisk rådgivning i forbindelse med din opstart og virksomhed. Held uvildigt selvom du evt. har bank et andet sted.

Print/kopi: Du kan frit udskrive, kopiere og scanne på vores kopimaskine i huset.

Netværk og sparring: Du får et stærk netværk sammen med 50 andre virksomheder. Derudover vil vi afholde netværksmøder med nye virksomheder løbende i perioden.

Coachingmøder: Vi afholder individuelle samtaler med virksomheden og bistår i med alt den viden og knowhow vi har i huset. Derudover er flere virksomheder i huset klar med gode råd og vejledning.

Ingen binding: Der er ingen binding når tilbuddet udløber til nytår. Vi vil tilbyde en favorabel pris hvis man ønsker at fortsætte med at bo i BusinessParken efter nytår. Man kan opsige og udflytte når man vil.

Masser af andre fordele: Derudover er der adgang til en masse andre fordele og faciliteter i huset. Se mere her: businessparkstruer.dk/vi-tilbyder

Regler: Man er underlagt BusinessParkens regler. Det skal respekteres at man befinder sig på en arbejdsplads. 

Plads: Har ansøgeren behov for mere plads, lager m.v. end tilbuddet giver, forhandles dette individuelt med ansøger:

Antal: Som udgangspunkt udbydes 5 pladser. Afhængig af antal ansøgere kigger vi på muligheden for at finde yderligere plads.

Adgang/Fortrolighed: Man betroes adgang til huset med eget adgangskort. Derfor er man underlagt en fortrolighedserklæring om ikke at viderebringe information vedr. andre virksomheder og personer i huset.

Opsigelse: BusinessParken kan med øjeblikkelig varsel opsige tilbuddet hvis retningslinjer for brug af huset overskrides.

CVR: Må ikke være mere end 1 år gammelt. Man skal have et cvr. nr. Eller man skal have en ide til en virksomhed man vil bygge op her i huset evt..

Tilstedeværelse: Det er et krav at man min. er tilstede i huset en stor del af tiden.

Lejemålet: Lejemålet må ikke deles med andre personer eller virksomheder.

Godkendelse: BusinessPark Struer godkender ansøgningerne og udvælger ud fra kriterierne nedenunder hvem der skal komme i betragtning til pladserne.

Øvrige: Man må ikke indenfor de seneste 12 mdr. have været lejer i BusinessPark Struer.

Ansøgningsfrist: Ansøgningerne behandles løbende.

Udvælgelse: Efter at have gennemlæst ansøgningen, udvælger vi de virksomheder der kommer i betragtning til pladserne. Herefter indkalder vi til en kort snak om din idé eller virksomhed.

Start: Tilbuddet om gratis kontorplads starter starter efter aftale og 6 mdr. frem. Der kan laves individuelle aftaler om start senere.

Ansøgning: Alle påkrævede felter nedenunder skal udfyldes.

Ansøgningsskema: