BUSINESSPARKEN ANSÆTTER ANNE SOFIE BAK

BusinessPark Struer og Struer Kommune styrker den digitale indsats for kommunens virksomheder.

Den 1. april tiltræder Anne Sofie Bak i en fuldtidsstilling som digital projektleder i BusinessPark Struer. Stillingen er oprettet med henblik på at styrke den digitale indsats for virksomheder i Struer Kommune. 

BusinessPark Struer har over en årrække udviklet et stærkt inkubationsmiljø for nystartede virksomheder og været hjemsted for lidt større virksomheder. Den udvikling ønsker vi nu at styrke yderligere i samarbejde med Struer Kommune. 

BusinessPark Struers resultater og erfaringer skal der bygges videre på, og den digitale online tilstedeværelse skal styrkes for alle kommunens virksomheder. Den digitale verden kan byde på udfordringer for detailhandel og virksomheder. Derfor gøres der nu en kraftig indsats for at løse disse, og samtidig skabe grundlag for at gøre virksomhedernes ideer markedsparate med mulighed for vækst.   

Fra den 1. april bliver det Anne Sofie Bak, der skal hjælpe virksomhederne i Struer gennem den digitale jungle. Anne er opvokset i Struer, uddannet fra Aarhus Universitet med en bachelor i Marketing and Management Communication og har erfaring med projektledelse fra både LEGO og Maki.

Anne har med sin baggrund et solidt indblik i strategiudvikling, projektledelse og kommunikation. Hun vil supplere teamet i BusinessPark Struer med en stærk udviklende, udadvendt og innovativ profil.

”Jeg er enormt stolt over at skulle lede vejen i dette meget meningsfyldte projekt, som uden tvivl kan åbne nye muligheder for kommunens virksomheder. Mit store håb er, at virksomhederne vil åbne deres døre for en snak om den digitale verden, så vi i fællesskab kan forme projektet efter de enkeltes behov. Jeg glæder mig til den 1. april – og til at blive en del af Stuer igen!”

Anne Sofie Bak, projektleder, BusinessPark Struer

”Vi glæder os til at komme i gang med projektet, som vi har arbejdet på i mere end et år. Der er ingen tvivl om, at den digitale udvikling giver udfordringer for vores virksomheder og detailhandel, men også mange muligheder. Derfor er jeg sikker på, at Anne vil være den rigtige til at hjælpe Struer Kommunes virksomheder ud på den digitale rejse. Med et øget fokus på denne indsats forudser jeg også, at virksomheder udefra vil kigge på Struer som et sted, der tager den digitale udvikling seriøst. BusinessPark Struer vil igennem dette projekt også styrke sin profil som et regionalt center for e-handelsorienterede virksomheder”.

Søren Johansen, BusinessPark Struer

Ved spørgsmål kan følgende kontaktes:

Anne Sofie Bak, projektleder, BusinessPark Struer, tlf. 28 89 21 56

Søren Johansen, BusinessPark Struer, tlf. 20 89 25 05, mail: sj@businessparkstruer.dk

Del denne nyhed