Løvens Hule søger deltagere

Det kan være I så med, da Løvens Hule sæson 3 rullede hen over skærmen, ellers handler programmet kort fortalt om, at håbefulde iværksættere præsenterer deres idé foran et panel af fem succesfulde og investeringssultne forretningsmænd og -kvinder. Her skal investorerne vurdere, om de kunne tænke sig at investere i den pågældende virksomhed.  
Vi leder derfor lige nu efter ambitiøse og dygtige iværksættere, som står overfor en investorrunde og som ønsker at deltage i Løvens Hule med deres forretning på DR1. Optagelserne finder pt. sted i slut oktober/november. 
Panelet består igen i år af Jesper Buch, Christian Stadil og Ilse Jacobsen. Vi har i år fået to nye løver med ombord nemlig investorerne Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe. 
Mht. hvem der kan deltage i programmet – så er svaret enkelt: alle danske iværksættere kan være med. Iværksætterne skal allerede have en virksomhed, som har brug for en kapital-indsprøjning til at nå nye højder. De kan også have en god idé eller en allerede eksisterende forretning. De skal have et behov for at møde en erfaren sparringspartner/investor til at drive deres virksomhed videre. 
Ansøgningsfristen er den 25. august 2018 og vi ser selvfølgelig gerne at I henvender jer så hurtigt som muligt, hvis I må ligge inde med nogle spørgsmål til det at ansøge.
I kan hente ansøgningsskemaet på dr.dk:
Scroll back