Sprogkraft

At have ordet i sin magt er for mange ofte nemmere i tale end i skrift.  Det med at komme ind til essensen i et budskab, få det formuleret, ja nogen gange er det bare det, at få det gjort. Udfordringerne kan være mange, og så kan det være rart at få hjælp. Få styr på facebook eller LinkedIn, hjælp til en annoncetekst, en pressemeddelelse eller indholdet på din hjemmeside. Uanset, hvad du har brug for, kan Sprogkraft hjælpe.

Jeg er tekstforfatter med erfaring med at skrive tekster til alle formål: Websites, sociale medier, nyhedsformidling, artikler, PR og tekster til annoncer, magasiner, flyers og meget andet. Jeg kan hjælpe med at finde de spændende historier, du måske ikke altid selv kan få øje på. Jeg bistår med rådgivning om, hvordan historierne bedst formidles og har du brug for det, kan jeg også være din interne tekstafdeling, der får tingene ændret på hjemmesiden, historien lagt på linkedIn og får fulgt tingene til dørs.

Jeg har gode samarbejdspartnere jeg kan stå inde for, så har du brug for grafisk assistance, programmering, foto eller film, har jeg meget kompetente folk i mit netværk at trække på. Jeg har et fast samarbejde med bl.a. Kommuniklame – så du kan se lidt mere om, hvad  vi tilbyder på  www.kommuniklame.dk

Kontakt mig på mail: iza@sprogkraft.dk – eller telefon 25 11 3918. Eller bare kig forbi på mit kontor i BusinessParken – døren er altid åben.

 

 

Scroll back