AG Filtertec

Filtertec IVS er en familievirksomhed med hovedsæde i Struer. Vi tilbyder i samarbejde med Hydro-Shop fbw GmbH og Hydro Service Schweiz vandbehandlingssystemer til virksomheder og private. I næsten 10 år har Hydro-Shop Hydro Service Schweiz udviklet og solgt effektive og økonomiske vandbehandlingsprodukter til at løse en lang række vandrelaterede problemer.

Filtertecs mål er at bruge vores viden, effektive produkter og professionelle kundeservice til at sikre den bedst mulige sikkerhed og sundhed i vandet for alle mennesker og dermed øge livskvaliteten.

Vores fokus er også at bevare værdien af dine hjemlige og kommercielle installationer.

Takket være vores ekspertgruppe kan vi også opfylde komplekse krav til vandbehandling og støtte vores kunder med et højt niveau af ekspertise inden for planlægning, implementering og i driftsfasen.

Bæredygtighed

Vi Filtertex driver vores virksomhed ansvarligt. Vi er overbeviste om, at vores produkter og innovationer beriger vores kunders liv og forretninger uden at skade miljøet. Bæredygtighed er en del af vores virksomhedsfilosofi. Vi tilbyder vores kunder bæredygtige produkter, der hjælper dem med at leve på en mere miljøvenlig og energieffektiv måde.

Vores kunder

Uanset om det er private kunder, virksomheder eller forhandlere opretholder vi en åben og samarbejdende dialog med vores kunder. Vores produkter og tjenester tilbyder optimale problemløsninger med stor kundefordel. Vi er i stand til løbende at forbedre vores præstation gennem en livlig faglig udveksling med kunder og andre eksperter.

Tilfredse kunder er målet for vores daglige arbejde.

Scroll back