Conpleks Innovation Aps

Conpleks Innovation – engageret, kompetent og målrettet produktudvikling

Du har en idé – vi udvikler den til et færdigt produkt

Det gælder om at forfølge sin idé, mens den kan gøre en forskel i markedet. I en travl hverdag med ledelse og drift kan det imidlertid være svært at afse tid og ressourcer til at forfølge idéen. Og hvordan griber man det overhovedet an, hvis man ikke selv har ressourcerne, eller den nødvendige knowhow?

Conpleks Innovation er din eksterne udviklingsafdeling, der afhængig af den konkrete udviklingsopgave trækker på et netværk af kompetente fagfolk indenfor fx hardware, software, og mekanisk konstruktion.

Det er vores opgave at udvikle din idé til netop det produkt, du forestiller dig.
Sagt forenklet: du sætter målet – Conpleks Innovation finder vejen.

Vi kan gennemføre et udviklingsforløb fra idé til færdigt produkt eller gennemføre dele af udviklingen. Det afhænger naturligvis af dine behov og ønsker. Uanset er det vores mission, at bringe dig tættere på eller helt i mål ved hjælp af en engageret, kompetent og målrettet udviklingsproces.

Når vi arbejder, lægger vi vægt på, at du følger udviklingen tæt. Derfor bliver du løbende orienteret om projektets forløb og resultaterne af vores undersøgelser. Og alle væsentlige beslutninger træffer vi naturligvis i fællesskab.

Om Conpleks Innovation

Conpleks Innovation har udgangspunkt fra Struer, men opererer i hele verden. Vores kundeportefølje består af både mindre nationale virksomheder og store internationale koncerner.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle din ide helt eller delvist, afhængig af dit behov.