Ledelseskræfterne i BusinessPark Struer samles hos en ny administrerende direktør

Den 1. april tiltræder Søren Johansen som ny administrerende direktør i BusinessPark Struer i en fuldtidsstilling. Målet er at styrke indsatsen for spirende virksomheder i kommunen og gøre flere af deres ideer markedsparate.
BusinessPark Struer på Fælledvej har over en årrække udviklet et stærkt inkubationsmiljø for nyopstartede virksomheder og været hjemsted for lidt større virksomheder. Iværksættere tilbydes gratis coaching i Businessparken, hvor de også bliver en del af et attraktivt netværk, hvor man hjælper hinanden og trækker på hinandens erfaringer. Efterspørgslen har i en periode gjort det næsten umuligt at få et kontor i parken, hvor der kun var enkeltmandsskriveborde ledige.
BusinessPark Struers gode resultater og erfaringer skal der nu bygges videre på, hvor en gruppe virksomheder er vokset ud af parken. Det giver plads til et nyt kuld iværksættere med den gode idé og viljen til at føre den ud i livet. Derfor har parkens bestyrelse besluttet at fokusere ledelseskræfterne lokalt og ansætte en administrerende direktør, der kun skal være i BusinessPark Struer.
Fra den 1. april bliver det Søren Johansen, der er lokalkendt fra Intersport Struer, webshoppen crazysport.dk og ikke mindst sit tidligere formandskab i Struer Handel, der skal drive BusinessPark Struer fremad.
Fra den 1. april bliver det Søren Johansen, der er lokalkendt fra Intersport Struer, webshoppen crazysport.dk og ikke mindst sit engagement i handelslivet, der skal drive BusinessPark Struer fremad.
Søren Johansen mener, at han med sin salgsbaggrund og engagement i Struers udvikling er manden, der kan bygge videre på BusinessPark Struers styrker og åbne flere berøringsflader for at gøre parken mere kendt og tiltrække iværksættere fra et større område.
”Jeg ser meget frem til at tage opgaven på mig. Det er meget vigtigt for mig, at huset bliver synligt for alle med en god idé og at vi formår at blive en endnu større motor for vækst i både det etablerede erhvervsliv og for kommunens erhvervstalenter. Alle skal føle sig velkomne med deres iværksætterånd. Jeg ved, hvor afgørende det er, at Struer kan tilbyde et iværksættermiljø, der inspirerer til at starte egen virksomhed og formår at udvikle de mange gode ideer,” siger Søren Johansen.
Ændringen i ledelsesstrukturen med en direktør dedikeret til Business Park Struer betyder, at den nuværende administrerende direktør for både Nupark og Business Park Struer, Peter Petersen, fratræder den 31. marts. Han vil nu koncentrere sig om et opstartsprojekt, som han håber at kunne løfte sløret for senere på foråret.
”En udviklingsspark som BusinessPark Struer har succes når virksomheder vokser ud af rammerne og forlader den. Det giver plads til nye iværksættere og virksomheder, som kan få gavn af den målrettede erhvervsservice og netværket. Det glæder mig, at indsatsen nu styrkes med en fuldtidsleder” siger Peter Petersen.
Niels Viggo Lynghøj, borgmester i Struer Kommune, som er stifter af BusinessPark Struer, hilser også den ændrede prioritering velkommen og glæder sig til at samarbejde med Søren Johansen.
”Vi har haft stor glæde af BusinessPark Struer, både fordi virksomhederne skaber vækst, men også fordi vi der kan udnytte den korte vej fra tanke til handling, der i vores kommune. Parken har et godt ry på grund af det unikke netværk og den entreprenørånd, som er så kendetegnende for de lokale iværksættere. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil skabe resultater, at bestyrelsen har prioriteret lokalt iværksætteri ved at samle
ledelseskræfterne i Struer og ansætte Søren Johansen som manden, der skal indfri det potentiale,” siger Niels Viggo Lynghøj.
Kontakt
Kommende administrerende direktør Søren Johansen, BusinessPark Struer, 20 89 25 05 / sj@crazysport.dk
Administrerende direktør Peter Petersen, BusinessPark Struer og Nupark, 40 45 65 69 / peter.petersen@businessparkstruer.dk
Bestyrelsesformand Carl Henrik Jeppesen, BusinessPark Struer, 40 59 74 43 / businessjeppesen@gmail.com