Struer i teknologisk front

BusinessPark Struer tilbyder som den første erhvervspark i Danmark udviklingsfaciliteter via LoRa™ datakommunikation. Dermed får teknologivirksomheder, iværksættere og uddannelsesinstitutioner nu de helt ideelle muligheder for at udvikle og teste apps og Internet of Things-løsninger i Struer.

LoRa™ datakommunikation sender os, takket være støtte fra Færchfonden, i den teknologiske superliga. I første omgang stiller vi teknologien gratis til rådighed, så nu er det op til de studerende og iværksætterne at ideudvikle og sikre, at fremtidens smarte teknologiske løsninger indenfor IoT udvikles i Struer, fortæller Leif Herner, der er leder af BusinessPark Struer.

BusinessPark Struer huser allerede en overvægt at teknologivirksomheder, som kan udnytte den nye LoRa™-teknologi.

LoRa™ løser signalproblemer fra datatransmissioner, hvor mobilsignaler ikke har tilstrækkelig dækning, fx i betonbygninger og stalde. Med LoRa™ datakommunikation kan man således indenfor ca. 15-20 km. foretage konstante målinger af tilstande i vandløb, biler, animalsk produktion m.v. På den baggrund kan man hente værdifuld viden og optimere processer, arbejdsgange eller udbytter.

Alene fantasien sætter grænser, da udviklingen kun lige er begyndt. Leif Herner håber således at få henvendelser fra studerende, iværksættere m.fl., der ønsker at udnytte, at markedet for IoT er i vækst og potentialet er stort.

For yderligere informationer kontakt  leif.herner@businesparkstruer.dk eller ring til Leif på 40978914